Projectes de seguiment

Ampliació de l’accés de les dones romanís als sistemes de validació de l’aprenentatge no formal i informal (ROM-ACT)
L’objectiu de ROM-ACT és ampliar el reconeixement de les aptituds i competències adquirides per la comunitat gitana a les activitats formals i no formals i animar els centres d’educació d’adults ia les organitzacions de la societat civil a donar suport a les dones romanís no acadèmiques en el seu procés de Validació de l’aprenentatge informal i no formal.
El lloc web es pot veure aquí.
ROM-ACT La página de Vimeo se puede ver aquí.

El proyecto fue cofinanciado por el programa de Aprendizaje Permanente, en la acción de los proyectos multilaterales de GRUNDTVIG.

 

ROM-UP! La inclusió de les gitanes a través d’experiències educatives reeixides de qualitat

La ROM-UP! Ha estat implementat durant un any (2012 – abril 2013) i el seu major assoliment ha estat l’articulació d’una xarxa gitanes internacional formada per tots els actors relacionats amb la inclusió educativa dels nens Gitanos. Aquesta xarxa té per objecte sensibilitzar sobre la difusió i l’aplicació d’experiències educatives reeixides que ja han demostrat científicament ser eficaços en la promoció de la integració social dels nens gitanos, pel que fa a l’èxit educatiu.
El lloc web es pot veure aquí.
¡El ROM-UP! El informe final puede leerse aquí.

 


L’aprenentatge al llarg de tota la vida, la planificació de la carrera i el seguiment poden millorar l’accés de la dona Gitana al mercat de treball i es consideren la clau per a la seva integració reeixida en la societat. Amb tot això en ment, el propòsit de MS4ROW és desenvolupar una manera alternativa i complet d’ensenyament – sistema de mentoria per a dones i adolescents Gitanes. La combinació del sistema de tutoria i l’ús de l’aplicació web els permetrà dissenyar i realitzar un itinerari educatiu i vocacional personal per a cada participant adolescent Gitanes. L’objectiu principal serà millorar l’alfabetització i les aptituds (alfabetització en lectura, alfabetització digital, alfabetització financera, habilitats de comunicació, recerca de feina, tècniques d’aprenentatge i habilitats socials).
Pàgina web es pot veure aquí.